GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - İsmet İnönü Ortaokulu

İsmet İnönü Ortaokulu

Adres
KONAK MAH. 79004 NOLU SK. İSMET İNÖNÜ İLKÖGRETİM BLOK NO: 44 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Ahlaki değerlerini ve milli kültürünü her şeyin üzerinde tutan; bilgiyle donanmış; hep bir adım sonrasını hedefleyen; değişen, değiştiren, değişimi yöneten; geleceğe ışık tutan satandartlar üstü bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin Ataürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerleri benimsemiş, ahlaki duyarlığı kazanmış, her durum ve şartta kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, bilgi ve becerilerle donanmış, çağın gereklerine ayak uyduran ve evrensel bir bakış açısı kazanan, yaşadığı toplumu daha iyiye taşımayı kendisine hedef edinen, düşünen, araştıran, öğrenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
Öğretim Şekli :İkili
06:50 - 12:30 12:50 - 18:30
Ulaşım
OKULUMUZ GAZİANTEP ŞEHİR MERKEZİNDE OLUP TEK DOLMUŞLA ŞEHRİN HER YERİNE ULAŞIM VARDIR. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNE ÇOK YAKINDIR. BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ,DOLMUŞ VE TRANVAY GÜZERGAHLARINA ÇOK YAKINDIR.
ŞEHİR MERKEZİ
2 km
FUTBOL, FUTSAL, VOLEYBOL, BASKETBOL, MASA TENİSİ
TUBİTAK BİLİM FUARINA KATILMA TEKNOFEST E TWİNNİNG
BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR HAFTANIN TEMİZ SINIFI AYIN KİTAP KURDU
E TWİNNİNG
Diğer Hususlar
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNE ÇOK YAKINDIR. ÖĞRETMENLER OKULA YAKIN EŞYALI STÜDYO DAİRELER KİRALAYARAK KALABİLİR.