GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - İsmet İnönü Ortaokulu

Cemal ÇELEBİ - Okul Müdürü

CEMAL ÇELEBİ - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Kilis´te doğdu. İlkokulu Karbeyaz Köyü İlkokulu´nda, ortaokulu Kilis Ortaokulu´nda, liseyi Kilis Lisesi´nde okudu. 1996 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Gaziantep Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. Ankara Çamlıdere Dörtkonak Köyü İlköğretim Okulu´nda, Çamlıdere Merkez Atatürk İlköğretim Okulu´nda, Ankara Çubuk Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu´nda, Gaziantep Haydar Aliyev ve Mustafa Erman İlköğretim Okullarında 14 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2010 yılında Haydar Aliyev Ortaokulu’nda müdür yardımcılığına atandı. 2013/14 yıllarında Gaziantep Türk Telekom Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde, 2015 yılında bir dönem Akkent Ortaokulu’nda  müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 –  2020 Yılları arasında Sakarya Ortaokulu ve  Feridun Oral Ortaokulu’ da müdür olarak görev yaptı. 29.06.2020  tarihi itibariyle  okulumuzda müdür olarak göreve başladı.